Bohemisk inredning

Hallå vänner!

En stil som jag alltid inspireras av är den så kallade bohemstilen. Den är så enkel, men samtidigt så cool. Den får mig att vilja gå omkring barfota med utsläppt hår, samtidigt som jag andas in lukten av rökelser.

bohemisk inredning

Hur som helst, bohemisk inredning är helt enkelt en skön, avslappnad stil som kännetecknas av mycket mönster, kuddar i olika färger, mycket mattor som gärna överlappar varandra, gröna stora växter i alla rum, färgglada lyktor och ljus och så vidare. Tänk 70-tal och lite hippiestil så är du helt rätt ute. Även då mitt hem för tillfället är mer svenskt och klassikt inrett just nu så är mitt sovrum en plats där jag gärna har lite mer bohemiska inslag. Mitt senaste inköp var faktiskt en jättevacker drömfångare som jag satte upp på väggen ovanför sängen. Funderar på om det skulle vara snyggt med en sänghimmel också, hur mysigt är inte det? Men det får vi ta sen, för många andra projekt just nu…