Den lantliga stilen

Den lantliga stilen är något som jag tycker är väldigt vackert och romantiskt. Speciellt fint är det i sommarstugan, men det kan också passa i ditt hem mitt i stan. Den lantliga stilen är för mig mycket blommor, det kan vara blommor på gardinerna, på porslinet och på tapeten. Det är här det är extra kul att fynda på loppis för det går att hitta så otroligt mycket där. Jag har till exempel köpt ett par gamla stolar som jag klädde om i ett blommigt tyg och det blev väldigt bra. Dessutom gillar jag att fynda gamla plåtburkar med motiv som kan användas för förvaring. Jag hittade dessutom en gammal trälåda som har använts av sockerbolaget som jag numera använder för att förvara filtar i.

Om man nu inte gillar att gå på loppis så vet jag att det finns en hel del onlinebutiker som fokuserar just på den här stilen.