Härliga sommardagar

Finns det något bättre än den svenska sommaren? Det är så härligt att kunna vara ute och njuta av allt från glass, bad och sol. Idag tog jag ledigt från allt som har med jobb att göra och njöt av vädret tillsammans med mina barn. Vi gick till ett mysigt café på Folkungagatan där vi åt glass och sedan strosade vi runt en sväng på stan. Vi besökte också en park runt Medborgarplatsen och tog det lugnt. Barnen lekte lite i parken och jag satt på en bänk och solade lite. Det är verkligen så underbart att kunna spendera tid med mina barn!

Härliga sommardagar

Nu börjar det bli kväll så vi ska precis sätta igång och laga lite mat. Det blir grillad korv med bröd och en fräsch sallad, enkelt men gott. Jag köpte en liten elgrill häromdagen som jag ska använda för första gången ikväll. Jag är däremot ingen bra grillare eller vad det nu heter, så ni får önska mig lycka till!