Min nästa karriär – pokerstar?

Jag och mina vänner snackade häromdagen om alla dessa pokerstjärnor som tjänar massor av pengar genom att spela poker online. Jag sa att jag skulle testa poker online för skojs skull och sedan rapportera hur det gick. Det låter ju ganska trevligt att kunna få in pengar på att spela poker, snacka om ett kul jobb! Jag har typ aldrig spelat poker, men jag kollade upp och läste en del guider på internet för att lära mig lite om det. Jag tänkte att man alltid kan kolla upp det för vem vet, det kanske vilar en dold pokerstjärna inom mig också!

karriär pokerstar

Det finns massor av information om poker online men jag läste på om det mest grundläggande reglerna. Sedan testade jag ett par omgångar på en spelsida och det gick faktiskt ganska bra. Kanske det var nybörjartur, kanske skicklighet, men jag ska ta och prova igen för att se hur det går. Håller er uppdaterade om mitt nya intresse!